Uncategorized

Lansarea Cărții Chermeza- noi nu am vrut să fim comuniști, Editura Crez 2022

Am participat și în acest an la Târgul de carte, organizat de Bibioteca Județeană Duiliu Zamfirescu din municipiul Focșani, de acestă dată în întreită calitate: cea de librar, de director de editură și de autor de carte. Nu este prima oară când particip de aceea îndrăznesc să spun că ediția aceasta a fost una foarte reușită. An de an, cu o perseverență demnă de toată admirația, un colectiv de oameni frumoși și inimoși aduc în fața cititorului vrâncean această comoară pentru suflet și minte ce este cartea. Dar nu sunt numai cărți, deși chiar de ar fi doar cărți și tot ar fi o minune. Vin cu acestă ocazie în ubea noastră scriitori de calibru, dar și scriitori la început de drum, sunt foarte multe evenimente culturale, se adună împreună oameni valoroși nu doar din județ, ci din toată țara. Sunt câteva zile minunate în care suflete nobile împrăștie și se împărtășesc de lumină. Pentru cei ce iubesc cartea sunt câteva zile minunate.
Felicitări tuturor celor implicați și adâncă recunoștință pentru această oportunitate!
Editura noastră a lansat cu această ocazie cartea: Chermeza, noi nu am vrut să fim comuniști și a prezentat celelalte trei cărți apărute în cursul anului 2022. Tot cu acestă ocazie a fost lansat magazinul online și situl editurii noastre www.edituracrez.ro.
Mulțumesc tuturor celor prezenți la acest eveniment. Cei care nu au putut participa pot urmări filmul evenimentelor la adresa de youtube: https://youtu.be/S5RjIY7PYZI

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *