Comenzile preluate si finalizate pana la ora 14 ale unei zile lucratoare vor fi livrate in tara in termen de 72 ore sau trei zile lucratoare pentru orasele resedinta de judet. Pentru celelalte orase, sate, comune , termenul de livrare este de 4-5 zile lucratoare . Cele preluate dupa acesta ora vor fi livrate in termen de 96  ore.

Administratorul www.edituracrez.ro nu isi asuma intarzierile care pot aparea din vina firmei de coletarie.

Costurile de transport  exacte sunt stabilite de firma de coletarie functie de masa, volumul si destinatia coletului. Sumele aferente transportului nu sunt incasate de firma noastra!
„Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. ” Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Administratorul www.edituracrez.ro   poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Administratorul www.edituracrez.ro  va inapoia contravaloarea returului in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului si a comenzii initiale. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare:Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

Date suplimentare pentru retur:
Pretul transportului produselor catre  Administratorul www.edituracrez.ro  va fi suportat de client;

Produsele trebuie sa fie in stare foarte buna, sa nu fie folosite sau uzate; acestea se pot returna doar in ambalajul original fara a fi deteriorate

Utilajele,  sau orice alte produse care contin accesorii, se returneaza doar in cazul in care sunt in aceeasi stare si ele trebuie sa fie complete, trebuie sa contina toate accesoriile cu care a fost livrat  si in aceeasi stare (fara modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de utilizare etc) in care au fost receptionate, in termen de maximum 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara obligativitatea invocarii vreunui motiv.

Produselor achizitionate trebuie sa fie in aceeasi stare ca la achizitionare. Orice semn de uzura sau utilizare existent pe ambalaj sau produs atrage anularea dreptului de returnare.

In cazul consumabilelor, folosirea acestora nu mai permite returnarea lor.

Ne rezervam dreptul de a nu accepta pentru returnare produsele care prezinta schimbarea formei fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri electrice, mirosuri straine, urme de produse straine, murdare, urme de uzura, accesorii lipsa, folosire abuziva etc.

In cazul returnarii unui produs care nu se afla in aceeasi stare in care a fost livrat , in ambalajul original cu toate documentele care l-au insotit Editura Crez SRL va considera returul nevalid si va fi indreptatita sa refuze restituirea pretului .

Exceptie de la returnare: produsele achizitionate de persoane juridice, produsele aduse pe comanda speciala , produsele consumabile  si produsele folosite.

Prin produse folosite intelegem produsele care prezinta urme de uzura (modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, mirosuri straine, urme de lichide  etc in general orice modificare adusa la starea initiala a produsului, cea in care a fost livrat)
Produsele neconforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii, se pot returna fara costuri suplimentare din partea clientului. Este necesar sa trimiteti o notificare scrisa in care specificati  natura lipsei de conformitate. Daca  Administratorul www.edituracrez.ro   nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.